Se lucrează de zor în aproape toate localitățile dâmbovițene!

Mai sunt 10 zile până încep sărbătorile de iarnă, iar în judeţ se lucrează de zor în aproape toate localitățile! Încă din prima zi a săptămânii, preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan alături de primarii comunelor Morteni, Vișina, Șelaru și Petrești, au vizitat mai multe obiective de lucrări, care, în momentul de față, sunt în lucru sau aproape finalizate.

La Morteni, astăzi, se lucra la amenajarea de șanțuri, rigole și accese proprietăți pe drumul județean DJ 702H.

Aici, suma de peste 700.000 de lei este asigurată în totalitate de Consiliul Județen Dâmbovița.

  • Tot cu susținerea financiară a Consiliului Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, în Morteni se modernizează mai multe drumuri locale. Valoarea totală aici este de 4.000.000 de lei, Consiliul Județean asigurând 1.700.000 de lei.
  • De asemenea, tot la capitolul îmbunătățirea infrastructurii rutiere, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, se toarnă covor asfaltic ca urmare a unei finanțări de 4.300.000 de lei obținute de administrația locală.

Au fost modernizate drumurile județene DJ503 și DJ611 din comuna Șelaru. Proiectul Consiliului Județean Dâmbovița s-a ridicat la aproape 9.000.000 de lei.

  • Au avansat lucrările și la grădinița din satul Glogoveanu, comuna Șelaru. Finanțarea este asigurată în acest caz de Administrația Fondului pentru Mediu și are o valoare de 2.700.000 de lei.

La Vișina, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, sunt în derulare proiectul de rețea de canalizare în satele Broșteni și Izvoru, în valoare de 11.800.000 lei, și modernizarea drumului comunal DC81 Vișina – Uliești, cu o valoare de 10.800.000 lei.

Și în comuna Petrești, Consiliul Județean Dâmbovița asigură amenajarea șanțurilor și a acceselor către gospodării pe drumul județean DJ 702F, valoarea investiției fiind de aproximativ 500.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *