Spaima şoselelor! Beat şi fără permis, la volan

Aseară, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au depistat un bărbat, de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe drumul național 71, fără a deține permis de conducere. Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, unde a refuzat prelevarea acestora.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

De asemenea, la data de 1 decembrie, în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște au surprins în trafic, în localitatea Viforâta, un alt bărbat care conducea un autoturism, deși avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

Și în acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *