Stadionul “Eugen Popescu”, mai aproape ca niciodată de finalizare

Vizită de lucru pe stadionul “Eugen Popescu”!

După cum se poate observa, se lucrează în continuare la tribuna nouă, finalizându-se prima parte a structurii acoperișului. Tot aici, au fost turnate și scările de acces către teren și se realizează armătura pentru turnarea plăcii de la parter.

La tribuna veche se intervine pe toate fronturile, atât la încăperile de sub tribună, unde ne pregătim pentru tencuit, cât și la exterior, unde se montează ultimele gradene de la C8.
În plus, se realizează rețeaua internă de alimentare cu energie electrică, rețeaua de canalizare, dar și branșamentul întregului obiectiv la rețeaua principală de alimentare cu energie electrică.

Referitor la această investiție, voi face, cu onestitate, câteva precizări ale primarului Cristian Stan:

“Este absurd să își închipuie cineva că nu facem TOTUL, DAR TOTUL, pentru a finaliza construcția cât mai rapid.
Chindia Târgoviște este un proiect pe care l-am preluat în Liga 3, cu zeci de miliarde datorii (probabil că dacă echipa rămânea acolo, nu întreba astăzi nimeni de stadion), iar susținerea materială a echipei, cu tot ceea ce presupune aceasta (salarii jucători, antrenori, deplasări, echipament, cantonamente, alimentație, zeci de echipe de copii și juniori, teren de antrenament, etc) este asigurată exclusiv de către Primărie și Consiliul Județean Dâmbovița, fără de care FC CHINDIA nu ar exista, fără a mai vorbi de prezența pe prima scenă fotbalistică a țării”.

Prin urmare, DA, ne dorim stadion la Târgoviște, DA, se lucrează, DA, vom avea stadion modern, iar în pofida tuturor dificultăților, cu prețuri majorate în cascadă la materialele de construcție sau utilități, continuăm edificarea unei arene fotbalistice foarte moderne, care îndeplinește toate condițiile impuse de regulamentele in vigoare pentru disputarea meciurilor de primă ligă, indiferent de oră sau de anotimp, iar cu ajutorul lui Dumnezeu și dacă nu vor apărea situații neprevăzute, prindem un meci în prima ligă la Târgoviște în acest sezon”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *