STADIUL LUCRARILOR LA STADIONUL EUGEN POPESCU

Primarul Cristian Stan a mers din nou pe șantierul de reconstrucție a stadionului „Eugen Popescu”!

Se lucrează în continuare la tribuna nouă, unde întreaga structură metalică este în picioare, fiind deja turnat un prim segment din placa de la parter, zona dintre primii 2 parapeți. Tot aici, se realizează și scările de acces către tribună și se pune armătura pentru turnarea ultimului parapet, cel din zona din spate.

La tribuna veche, încăperile sunt pregătite pentru tencuit, iar la exterior se montează ultimele elemente ale construcției destinate mass-media.
În plus, se lucrează în continuare la rețeaua internă de alimentare cu energie electrică, la rețeaua de canalizare, dar și la branșamentul întregului obiectiv la rețeaua principală de alimentare cu energie electrică.

Prin urmare, ca și dumneavoastră, nici eu nu mai am răbdare, însă în pofida tuturor dificultăților, cu prețuri majorate în cascadă la materialele de construcție sau utilități, continuăm edificarea unei arene fotbalistice foarte moderne, care îndeplinește toate condițiile impuse de regulamentele in vigoare pentru disputarea meciurilor de primă ligă, indiferent de oră sau de anotimp, iar cu ajutorul lui Dumnezeu și dacă nu vor apărea situații neprevăzute, prindem un meci în prima ligă la Târgoviște în acest sezon, a declarat Cristian Stan.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *