Tâlharii femeii din Produlești, aduși în fața judecătorilor.

Bănuiți de tâlhărie calificată, identificați și reținuți de polițiști. Bărbații care au tâlhărit în data de 24 mai o femeie din Produlești, sunt aduși astăzi în fața judecătorilor.

La data de 24 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 73 de ani, din Produlești, ar fi fost victima infracțiunii de tâlhărie.

În urma activităților de cercetare penală desfășurate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv doi bărbați, în vârstă de 17 și 30 de ani, aceștia fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 26 mai a.c., pentru administrarea probatoriului în cauză, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sprijiniți de luptători de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, au efectuat o percheziție domiciliară în localitatea Costeștii din Vale.

De asemenea, polițiștii au pus în aplicare două mandate de aducere.

Astfel, față de cei doi bănuiți a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 27 mai, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești pentru dispunerea unor măsuri preventive.

IPJ Dâmbovița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *