Tânărul, de 25 de ani, implicat în accidentul de astăzi consumase DROGURI

La data de 16 iulie, polițiștii din cadrul I.P.J. Dâmbovița au fost sesizati cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe str. Șoseaua Găești, din municipiul Târgoviște.
Din primele verificări a rezultat că un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din Târgoviște, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Șoseaua Găești, din municipiul Târgoviște, la efectuarea manevrei de ieșire din stația de alimentare cu carburant, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus de un bărbat, în vârstă de 50 de ani, în care se mai afla o altă persoană, pasager, în vârstă de 44 de ani.

În urma accidentului rutier, pasagerul a fost transportat la U.P.U. Târgoviște pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.


Totodată, cei doi șoferi au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice, tânărul, de 25 de ani, prezentând un rezultat pozitiv în ceea ce privește consumul unor substanțe psihoactive.


În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *