Tată a 12 copii, mort într-un accident înfiorător

Teribilul accident de circulație s-a produs pe raza orașului Vicovu de Sus, din județul Suceava. Victima conducea o autoutilitară și a făcut o manevră de întoarcere interzisă. Bărbatul în vârstă de 50 de ani era tată a 12 copii.

Accidentul s-a produs miercuri, în zona Plai din orașul Vicovu de Sus. În imagini poate fi observat un microbuz Volkswagen Transporter care se angajează într-o manevră de întoarcere peste linia continuă. 

Din spate circulcă cu foarte mare viteză un autoturismul Audi care se izbește violent în partea laterală stângă a microbuzului, chiar în zona șoferului. 

În urma impactului, șoferul a rămas încarcerat, a fost extras de pompierii militari, dar după executarea manevrelor de resuscitare s-a pronunțat decesul. Bărbatul în vârstă de 50 de ani era un localnic, tată a 12 copii. 

În autoturism se aflau șoferul de 26 de ani și un alt tânăr de 22 de ani. Șoferul autoturismului Audi se afla în stare de ebrietate. La etilotest rezultatul a fost 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *