Tradiția mărțișorului merge mai departe, la Târgoviște!

După o absență de un an de zile, piața de cadouri, flori și mărțișoare revine în centrul orașului Târgoviște. Tot aici veți găsi și turtă dulce, baclavale, clătite, kurtoș colac și alte produse tradiționale delicioase.

Dacă aveți drum prin Târgoviște, nu ezitați și treceți prin Piața Mihai Viteazul, nu aveți cum să nu identificați și stand-ul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, pentru că frumosul obiectelor lucrate cu suflet de copiii și adulții cu dizabilități, sprijiți de personalul de specialitate, vă va atrage atenția imediat!

Noi suntem deja la târgul de mărțișoare, din municipiul Târgoviște, Piața Mihai Viteazul și vom rămâne aici până în data de 8 martie!

Am vrut să vă aducem un strop de primăvară, de energie pozitivă, de optimism, un strop de culoare și multe zâmbete! Cei chinuiți de boală zâmbesc în fiecare zi, în ciuda suferințelor, iar noi învățăm de la ei să apreciem tot ceea ce avem. Ne bucurăm de îndemânarea lor și de tot ceea ce realizează și vrem să împărtășim cu dumneavoastră această bucurie.

Merită să aruncați o privire și cu siguranță nu veți pleca cu mâna goală.
Fondurile strânse vor fi folosite pentru achiziționarea materialelor necesare activităților de lucru manual pe care le desfășoară zilnic adulții și copiii cu dizabilități din centrele rezidențiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *