Tragedie fără margini în Argeș!

Accidentul groaznic a avut loc, aseară, în localitatea Dobrești din judeţul Argeș. Mașina în care se aflau cei doi tineri, de 19 si 28 de ani, s-a făcut bucăți după ce a ieșit de pe drum, a îndoit un stâlp de electricitate, a intrat în alți copaci și s-a urcat lateral pe un alt stâlp.

Șoferul are 28 de ani, iar prietenul lui, care a murit, avea doar 19 ani și visa să fie polițist. Băiatul aplicase dosarul la școala de Subofiţeri de Poliţie cu doar câteva zile în urmă.

Din nefericire, visul lui s-a spulberat. Tânărul a fost resuscitat minute în șir, dar eforturile medicilor au fost în zadar.

Șoferul a fost şi el extras de echipajul ISU Argeş și dus de urgență cu politraumatisme la spitalul din Pitești. În urma tragediei, coloane imense de mașini s-au format pe ambele sensuri de mers.

„În urma verificărilor preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni a rezultat un bărbat de 28 de ani din Dobrești care conducea un autoturism pe DJ 702, pe raza localității Dobrești, având direcția de deplasare spre Topoloveni, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp, după care a fost proiectat într-un copac, răsturnându-se în șanțul din dreapta sensului său de deplasare. A rezultat decesul pasagerului din dreapta față, un tânăr de 18 ani din Priboieni, și rănirea conducătorului autoturismului, care a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri.”, a declarat Poliția Argeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *