Un bărbat din capitală şi-a înjunghiat soția în gât, iar apoi şi-a sunat soacra pe apel video pentru a-i arăta oribila faptă! Până să ajungă poliţiştii individul a dat foc şi la casă

Scenele de groază au avut loc în sectorul 5 al Capitalei în aceasta după-amiază. Femeia în vârstă de 25 de ani, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiată în gât de soțul ei. Până să ajungă poliţiştii individul a dat foc şi la casă.

” La data de 16 ianuarie 2023, în jurul orei 14.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 au fost sesizați cu privire la faptul că, la o locuință, din Sectorul 5, are loc un caz de violență domestică.
Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au depistat un bărbat ce nu a dat curs solicitărilor acestora și ar fi devenit violent, motiv pentru care a fost imobilizat și încătușat.
În timpul intervenției, în imobil a izbucnit un incendiu, iar polițiștii prezenți au pătruns în locuință, unde au identificat o femeie ce prezenta leziuni în zona gâtului, pe care au scos-o din casă. Aceasta a fost transportată de urgență, de un echipaj medical, la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.
De asemenea, la fața locului a fost identificat un minor, copilul acestora, care nu prezenta leziuni, aflându-se în afara oricărui pericol. Bărbatul se află în custodia polițiștilor și a fost condus la sediul secției, în vederea continuării cercetărilor
„, se arată în comunicatul emis de Poliţia Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *