Un bărbat din IL. Caragiale a fost reţinut 30 de zile pentru furt calificat

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Moreni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, astăzi, un bărbat de 32 de ani, din comuna I.L. Caragiale, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Bărbatul este bănuit că, în noaptea de 4 februarie, ar fi sustras mai multe bunuri (aspirator, bormașină, flex, drujbă, foarfecă pomi, fierăstrău) dintr-o anexă a unei locuințe, din comuna I. L. Caragiale.

Pentru documentarea activității infracționale, pe parcursul acestei zile, cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, pe raza comunei, au fost puse în executare 3 mandate de percheziție domiciliară.

Totodată, s-a reușit recuperarea bunurilor în proprieție de 50%.

Mâine, 9 februarie, persoana în cauză va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz.

Notă: Precizăm că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *