Un bărbat, soţia lui şi copilul lor de 1 an au murit după un accident cumplit. Tirul era condus de un bărbat de 45 de ani din Dâmbovița

Accident cumplit în această dimineaţă pe drumul naţional 7, în judeţul Sibiu. Şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens, iar maşina pe care o conducea s-a izbit violent de un TIR. În urma impactului, cele trei persoane aflate în autoturism au murit pe loc, printre ele numărându-se un copil de un an şi trei luni.

Accidentul a avut loc luni dimineaţă, la kilometrul 240+100 de metri al DN 7, în zona localităţii Lazaret din judeţul Sibiu.

Din primele cercetări, șoferul unui autoturism condus spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un TIR condus spre Sibiu, transmit reprezentanții Poliției Sibiu. Impactul a dus la decesul celor trei ocupanți ai mașinii – un șofer de 34 de ani, soția acestuia, de 31 de ani și fiul lor, de un an și 3 luni, din jud. Alba. Ansamblul tir era condus de un bărbat de 45 de ani, din jud. Dâmbovița, a transmis IPJ Sibiu. 

În urma sccidentului s-au format coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers pe mai mulți kilometri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *