Un ucrainean de 30 de ani s-a deghizat în soția lui și a încercat să treacă ilegal granița în România! 

Din disperarea de a scăpa de războiul din Ucraina, un bărbat a apelat la un gest extrem. Tânărul s-a machiat, a pus o perucă pe cap, și-a luat copilul în cărucior, iar când a ajuns în fața polițiștilor de frontieră le-a arătat pașaportul soției. El și-a făcut un plan pe care l-a gândit în cel mai mic detaliu, însă nu a dat roade.

Bărbatul este din Kiev, are 30 de ani, iar acum mari probleme cu legea. El a vrut să fugă din calea războiului, așa că și-a pus la punct un plan și a sperat că autoritățile de la graniță nu-și vor da seama.

S-a machiat, și-a pus perucă pe cap, și-a luat copilul în cărucior, iar la trecerea frontierei de la punctul de control din Porubne a arătat pașaportul soției.

Din păcate, oamenii legii și-au dat seama imediat că ceva nu este în regulă și nu au putut permite trecerea lui în țară.

Polițiștii au fost nevoiți să-l rețină. Acum, el va fi tras la răspundere conform legii pentru că a încercat să evite apelul la mobilizare și pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *