Veşti bune! Prima finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” pentru municipiul Târgoviște

În această dimineață, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a fost semnat contractul de finanțare primului mare proiect de reabilitare a infrastructurii rutiere din municipiul Târgoviște de după implementarea Planurilor Integrate de Dezvoltare Urbană (PIDU A şi PIDU B)! Astfel, în cadrul unei finanțări cu o valoare de 21.539.674,38 lei, bulevardele Independenței și Libertății, străzile Calea Domnească, 9 Mai, Virgil Drăghiceanu, Aleea Grivița, Gabriel Popescu, Boerescu Zaharia vor face obiectul unor ample lucrări de reabilitare și modernizare, intervenții care vor viza atât partea carosabilă, cât și trotuarele.

Licitația aferentă contractului de execuție a fost deja realizată, iar durata de implementare nu va depăși 12 luni, din momentul predării amplasamentului către constructor.

Cel de-al doilea contract de finanțare din cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, aferent reabilitării străzilor Maior Brezișeanu Eugen, Calea Câmpulung, Ana Ipătescu, Locotenent Pârvan Popescu, Mihai Eminescu, Barăției, Ilfovului, Porumbeilor, Costache Olăreanu, va fi semnat în cursul acestei luni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *