VIDEO. Continuă căutările tânărului de 34 de ani. A fost solicitat un elicopter MAI, câini de urmă, dar și 35 de polițiști.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești desfășoară activități de căutare a bărbatului, în vârstă de 34 de ani, din Miloșari, care a plecat de la domiciliu. La căutări sunt angrenați 32 de polițiști, voluntari paznici de vânătoare și pădurari, fiind folosit și un câine de urmă. Căutările sunt desfășurate pe raza localității Ludești, județul Dâmbovița.

După o ceartă cu soția, bărbatul i-ar fi lăsat un mesaj pe telefon și a plecat de acasă. De atunci nimeni nu la mai văzut. Soția, în vârstă de 20 de ani l-ar fi localizat cu ajutorul unei aplicații instalate pe telefon, pe raza localității, la câteva ore. La activitățile de căutare, sunt angrenați 32 de polițiști, voluntari, paznici de vânătoare și pădurari, fiind folosiți și câini de urmă. Din aer, verifică zona un elicopter M.A.I.

Căutările sunt desfășurate pe raza localității Miloșari, comuna Ludești, județul Dâmbovița.

Semnalmente: aproximativ 1.70 m înălțime, 70 de kilograme, păr șaten, ochi căprui, constituție atletică.

Persoanele care dețin informații în vederea depistării bărbatului sunt rugate să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *