Video-Crimă îngrozitoare în Găeşti! O femeie a murit pe loc, înjunghiată în inimă.

O femeie, de 63 de ani, din Găeşti, a murit după ce a fost înjunghiată, miercuri seara, în inimă, de fostul iubit al fiicei sale, un bărbat de 46 de ani. Vecinii spun că omul era foarte violent, iar la ultimul scandal nu s-a mai putut controla și a ucis-o pe biata femeie.

Vecinii susțin că femeia era în apartament cu un prieten, iar la un moment dat agresorul a bătut la uşa ei, aceasta nu a răspuns, iar bărbatul ar fi spart usa şi după a izbucnit o ceartă.

De teamă, victima a coborât țipând până la etajul trei. Atacatorul a prins-o şi a înjunghiat-o de mai multe ori, iar rănile i-au provocat moartea.

Stătea la 4 și a coborât la 3. a omorât-o pe hol. Am vazut-o plină de sânge. I-am pus lumânarea în mână și a murit.” ne-a povestit cuscra victimei.

De furia călăului nu a scăpat nici prietenul femeii, care a fost de asemenea înjunghiat. Se pare că ucigaşul ar fi vrut să se răzbune pe mama fostei lui iubite, pe care o considera vinovată de eşecul relației sale.

Suspectul a fost încătuşat şi dus la sediul poliției din Găeşti pentru audieri. Este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte, iar dacă va fi găsit vinovat riscă până la 20 de ani în spatele gratiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *