Video: Fericirea copiilor din Corbii Mari! Au grădiniță modernă!


Grădiniţă nouă, sigură şi modernă, inaugurată astăzi la Corbii Mari. După aproape doi ani de zile, cât au durat lucrările, grădinița este gata să-i primească pe cei 54 de copii înscrişi aici, într-un mediu sănătos, prietenos şi sigur.


54 de copii vor face primii pași în sistemul de educație în cele mai bune condiții.

Astăzi a fost o zi mare pentru copiii și părinții din Corbii Mari. A fost inaugurată noua grădiniță, iar pe chipul celor mici s-a citit fericirea.

“Alături de primarul Ionuț Bănică, vicepreședinții Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, prefectul județului, Claudia Gilia, parlamentarii Carmen Holban, Ionuț Vulpescu, Marian Țachianu, inspectorul școlar general, Ileana Nicolaescu, consilieri locali și județeni, am inaugurat noua grădiniță din satul Corbii Mari”!

54 de copii vor face primii pași în sistemul de educație în cele mai bune condiții. Investiția a presupus dotări cu mobilier, material didactic și amenajarea unui loc de joacă.

Investiția, cu o valoare de 2.000.000 de lei, a fost realizată cu ajutorul fondurilor AFIR, 1.500.000 de lei, și din bugetul local, 500.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *