Video: Urmările raziei de noaptea trecută din județul Dâmbovița!

În cursul nopții de 18 spre 19 iunie, în intervalul orar 20:00-04:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, au organizat o razie pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, prevenirea și combaterea infracționalității, asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea producerii unor evenimente rutiere grave.

Pe raza municipiului Târgoviște au fost organizate 16 filtre, fiind verificate 111 persoane și controlate 141 de autovehicule.

Totodată, polițiștii au efectuat verificări la 32 de societăți comerciale.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 93 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 32.180 de lei, cele mai multe dintre acestea, 75, fiind pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reținut 5 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

De asemenea, in cauză, polițiștii au întocmit trei dosare penale, astfel:

La data de 19 iunie a.c., în jurul orei 02:30, polițiștii au depistat, pe strada Petru Cercel din municipiul Târgoviște, un tânăr, de 19 ani, care avea asupra sa materie vegetală susceptibilă a fi marijuana.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru nerespectarea prevederilor art. 4 alin.1 din Legea nr. 143/2000, urmând ca dosarul sa fie înaintat pe cale administrativă organelor de cercetare penală competente.

La data de 18 iunie a.c., în jurul orei 21:35, polițiștii au surprins în trafic un tânăr de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Libertății, aflându-se sub influența unor substanțe psihoactive.

Cel în cauză a fost testat inițial cu aparatul drugtest și ulterior condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Totodată, la data de 18 iunie a.c., un bărbat, din Târgoviște, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism care avea expirat numărul de înmatriculare provizoriu.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru nerespectarea prevederilor art. 334 alin. 1 din Codul Penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *