VIDEO-Vești bune pentru dâmbovițeni! Noi medici la Spitalul Județean și lucrări de extindere la Unitatea de Primiri Urgențe și Ambulatoriul de Specialitate.

Astăzi, Președintele Consiliului Județean, Corneliu Ștefan, a făcut o vizită de lucru la Spitalul Județean. Acesta a precizat că 12 medici s-au alăturat echipei de la SJUT și a verificat stadiul lucrărilor la noul corp al Unității de Primiri Urgențe și la extinderea Ambulatoriului de Specialitate.

Facem totul pentru sănătatea târgoviștenilor.

În ultima lună, la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște – instituție medicală aflată în subordinea Consiliului Județean Dâmbovița, au fost angajați 12 medici specialiști!

Direcția este clară! Medici bine pregătiți pentru a acoperi nevoile dâmbovițenilor.

Vreau să accentuez faptul că, din cei 12 medici care s-au alăturat echipei de la SJUT, 8 au venit din București și câte unul din Cluj, CarașSeveri, Buzău și Dâmbovița. Mă bucur că, în 9 luni, am reușit să aducem în Dâmbovița 23 de medici și un farmacist. Asta și pentru că, în vara anului trecut, 10 medici specialiști, 1 medic primar și un farmacist au ales să profeseze în cadrul Spitalului Judeţean de Urgență Târgoviște. Media de vârstă a acestora este de 36 de ani.

Oferim condiții optime de lucru, dar investim și în construirea, extinderea, modernizarea și dotarea mai multor secții ale SJUT.

Acum, se lucrează la noul corp al Unității de Primiri Urgențe. Proiectul, cu o valoare de peste 8.000.000 de lei, a fost conceput astfel încât urgențele vitale să fie separate de cele nonvitale. În acest fel vom reuși să diminuăm foarte mult timpul de așteptare al celor care au nevoie de ajutor în primă urgență.

De asemenea, au început lucrările pentru extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Valoarea totală este de aproximativ 17.000.000 lei, proiect finanțant prin Programul Operațional Regional. Noua construcție va avea demisol, parter și trei etaje.

Pe lângă îmbunătățirea actului medical, încă un lucru este cert: județul Dâmbovița a devenit atractiv din toate punctele de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *