Weekend incendiar la Padina Fest!

Toate drumurile au dus în m-ţii Bucegi! Trei zile cu muzică pentru toate gusturile, la Padina Fest. Vineri, 18 august, a început Festivalul Peștera-Padina 2023, al doilea mare festival al verii.

Încă de la început Direcţia 5 le-a spus “mulţumesc” celor care au venit să îi asculte. “Hai să cântăm împreună!”, i-a îndemnat Cristi Enache pe spectatori.  Alături de artişti pe scenă a urcat Alina Prinţesa Rock’n Roll cu care formaţia colaborează,  o prezenţă fermecătoare. Ultima zi a Festivalului Peștera-Padina 2023 i-a adus pe scenă, duminică, 20 august de la ora 14:00, pe artiștii: Pepe și Bere Gratis.

Consiliul Județean Dâmbovița, a organizat o nouă ediție a Festivalului „Peștera – Padina” în perioada 18 – 20 august 2023. Evenimentul se  desfășoară pentru a treia oară în Zona Telecabina Peștera din Munții Bucegi.

Organizatorii și-au propus ca și în acest an să aducă în fața publicului artiști de renume. În cele trei zile de festival spectatorii s-au putut bucura ascultând mai multe genuri muzicale: muzică populară, rock și  duminică – muzică latino.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *